VÅRE RYTTERE
Bettina Jaeger

Bettina er en dansk Grand Prix rytter i verdensklasse. Hun rir for det danske landslaget og deltok World Equestrian Games i 2018.
Hun jobber som Master rytter hos Helgstrand Dressage .


Simon Yde

Simon er en dansk Grand Prix rytter som har base i Bergen hvor han driver ZB competition sammen med kona Mikkeline, ZB er en stor stall for satsende sprangryttere.Simon har hester på alle nivåer, salgshester, unghester og Grand prix hester.

Camilla Kalseth

Er utdannet på strømsholm og har arbeidet for kjente ryttere og trenere både i Norge og utlandet . Selv har hun ridd både sprang og feltritt men er mest kjent som dressur rytter og instruktør . Camilla er på landslaget i dressur og har konkurrert internasjonalt på høyeste nivå .

Marte Svenkerud

Marte er utdannet ridelærer trinn 3 ved Starum, Norsk hestesenter og trener 1. Hun har tidligere jobbet som rytter hos Ellen Birgitte Farbrot på Stutteri Følle i Danmark. Hun driver rideskole og hestesenter i Nittedal. Marte rir lilletour sammen med sin egen utdannede hest Wivienne som nå er klar for Grand Prix.


Birgitte Reitan

Er en Para Dressur utøver , hun presenterer Norge grad 1a . Hun tok gull NM 2014 og har ridd Para OL Paralympics i Rio 2016 og VM i 2014 og satser mot OL i Tokio 2020 .

Solveig Karstensen Aarnes

Solveig Karstensen Aarnes er en norsk sprangrytter og trener. Hun er eier og driver av Stall Vest Sportshest i Stavanger, som er et trenings senter for satsende sprangryttere. Solveig er selv konkurranse rytter, og har flere seirer og plasseringer i 1.50 GP både nasjonalt og internasjonalt. Hun produserer spranghester fra 3 års alder til GP nivå.


Mali Vigre Vølstad
Er en kommende stjerne og har tross sin unge alder fått mange gode plasseringer. Hun er med på landslaget for ponni i Dressur KAT II , Bronse i NM 2017 , Gull innendørs NM 2018 , Gull utendørs NM 2018 . 1 plass Landsmesterskap for FERD, Gull kretsmesterskapet. Har presentert Norge i Nordisk 2 år og på internasjonale stevner.